Tirsdag 29.10 tok vi med vår baristabar til Nova Consulting Group på Karl Johan og serverte premium baristakaffe direkte på kontoret!
Vår mobile baristabar er et konsept der vi kommer ut til bedrifter som vil gi sine ansatte en ekstra god opplevelse i hverdagen. Vi serverer kaffe laget med våre egne ferskbrente kvaliteter og tilbyr både espresso- og melkebaserte kaffedrikker: Espresso, Americano, Cortado, Mocca, Cappucino og Latte – hva er din favoritt?
Vi hadde med oss favoritten Cafe de Etiopia – en mørkbrent espresso med smakstoner av mango, nøtter og sjokolade. Vår dyktige Roast Master, Herman, laget herlige espressoer og kunstneriske latter til alle kaffetørste ansatte på Nova House fra kl. 09-13.
Vil dere gjøre noe ekstra spesielt på deres kontor? Den mobile kaffebaren kan leies inn for dagen til en fastpris, og vi serverer så mye kaffe dere måtte ønske! Send en e-post til kontakt@kaffe-huset.no, så finner vi den perfekte løsningen for dere.
Vi gleder oss til å gi dere en kaffeopplevelse utenom det vanlige!
Ikke fornøyd med kaffekvaliteten på ditt kontor?
Om du er misfornøyd med kaffekvaliteten på kontoret, tenk på disse 12 tingene 1. Kaffe er ikke bare kaffe. Det finnes kaffe i mange ulike smaker og kvaliteter. Kaffe av høy kvalitet har få feil eller defekter. Det finnes internasjonale krav og kvaliteten reflekteres i prisen. 2. I Norge har vi stort sett holdt oss med arabica-kaffe…
Det finnes ingen unnskyldning for dårlig kaffe på kontoret
Smaker kaffen oppvaskvann, sølevann, eller bare helt forferdelig? Det kan det være mange grunner til at du har dårlig kaffe på arbeidsplassen Mye kan gå galt på den lange veien fra bønne til kopp. Når vi synes at kaffen ikke smaker godt, som oppvaskvann, sølevann, eller bare helt forferdelig, så kan det være mange grunner…
Frokostseminar – Meld deg på nå!
Kom på frokostseminar hos Det Norske Kaffehus! Ønsker du å vite mer om hva som skal til for å heve kaffekvaliteten på kontoret? Ta med deg dine kolleger til et gratis frokostseminar hvor vi tar for oss følgende temaer: AGENDA: 1. Kaffen på kontoret er den viktigste, men ikke alltid den beste. Hva påvirker kaffekvaliteten?2.…