Meny

Om Det Norske Kaffehus AS

Om oss

Det Norske Kaffehus er et raskt voksende og etablert selskap innen Office Coffee markedet. Selskapet er godt drevet og har en solid eierstruktur. Vår filosofi og vekststrategi er å bygge sten på sten og ta tæring etter næring. Vi har ingen planer om å bli størst, vi skal samarbeide tett med de kundene som tenker som oss. Som deler vår lidenskap for kaffe, og som verdsetter Premium kvalitet, høy fagkompetanse, sosialt ansvar og en høy servicegrad.

Vi har markedets største utvalg av kaffemaskiner og spesialkaffe fra noen av de mest anerkjente og prisbelønte produsenter i Europa. Vi har arbeidet med kaffe i mer enn 30 år, og vi er alle SCAE Brewmaster sertifiserte. Den kunnskap og lidenskap vi har for kaffe, vil vi gjerne dele med deg som kunde. Gjennom å gi deg gode råd om hva dere behøver for å få de beste kaffeopplevelsene.

Totalleverandør

Ved valg av ny kaffeleverandør kan det være nyttig å samle alle sine innkjøp til én leverandør. Vi er en totalleverandør som leverer høykvalitets kaffemaskiner, vanndispensere, ingredienser, teknisk service, tilbehør og fleksible finansieringsløsninger. Finansieringsmessig har vi flere løsninger; leie, leasing, kjøp. Vi ser en økning i finansieringsmodellen for leie. Dette gir en forutsigbarhet og sikkerhet mange setter pris på. Kostnadsmessig vil dette alternativet også gjerne komme best ut, alt tatt i betraktning. Snakk gjerne med oss om hva som passer best for dere.

Teknisk service

Våre teknikere hjelper deg når du trenger det, og kan gjøre alle typer reparasjoner i dine lokaler. Ingenting er viktigere enn at maskinen din fungerer som den skal. Erfarne teknikere fra Det Norske Kaffehus hjelper deg enten problemet er stort eller lite. De kan være på plass innen 3 timer (Oslo/Akershus) og låner deg en maskin hvis reparasjon er nødvendig. Gjennom vårt kundesenter har du direkte tilgang til våre kaffeeksperter. De er klare til å ta imot bestilling, avtale time for service eller svare på spørsmål du måtte ha.

100% bærekraftig, rettferdig og etisk handel

Rettferdig handel og miljø er viktig for oss. Du kan derfor være trygg på at all vår kaffe er basert på 100% bærekraftig, rettferdig og etisk handel. Mer enn noen gang før, spiser vi med samvittigheten. Mat som er produsert med omsorg og ansvar, smaker bedre. Gjennom kombinasjon av UTZ-, Fairtrade-, Rainforrest og sertifisert KRAV/DEBIO- arbeid, garanteres hensyn og respekt for mennesker og miljø, samt forbud mot barnearbeid og diskriminering. Men kanskje viktigst av alt, du kan være sikker på at verifiseringen blir utført hos kaffedyrkerne hvert år.

Miljøfokus

Hvordan vi opptrer i dag, vil påvirke både miljøet og fremtidige generasjoner, vi har derfor en klar strategi for å velge ut leverandører som baserer sin produksjon på fornybare energikilder. Vi velger også ut produkter og leverandører som arbeider med materialer som er raskt nedbrytbare, eller som er lite energikrevende i sin fremstilling. For å redusere vårt eget avtrykk på miljøet, gjennomføres alle våre kundebesøk, teknisk service og vareleveranser med elektriske biler.

Visjon

Vi skal være en leder i Premium kaffe segmentet, og skal arbeide målrettet i vår søken etter å alltid tilfredsstille våre kunders ønsker og behov, og følge tett på internasjonale trender og utvikling i en kaffe verden som er i stadig endring. Hos oss vil du til enhver tid finne det beste utvalget som finnes innen maskinteknologi, og kanskje den beste kaffen som naturen kan tilby.

Vår kompromissløse tilnærming til kvalitet i alle ledd er spesielt krevende, men er noe som vi ser at næringslivet mer og mer ønsker seg. Samtidig er vi veldig ydmyke og takknemlige for den tillitt vi har fått fra næringslivet, og etterstreber hver dag å gjøre oss den verdig.

Jeg håper du liker siden vår, og at vi en dag kan ta en kaffeprat sammen.

 

Med vennlig hilsen,

Det Norske Kaffehus AS

Frederic Lien

Daglig leder

Baggen Produkt fjernet. Gjør om
  • Du har ingen produkter i baggen.