Prisbelønte De Jong

Utsiden er allerede prisbelønt. Innsiden er like mesterlig.

De Jong Til Ditt Kontor?

De Jong til ditt kontor?

Vil du ha en De Jong maskin på ditt kontor? Ta kontakt med oss for hjelp til valg av maskin som passer din bedrift best.

 miljøbilde de jong

Hvorfor velge De Jong?

Nederlandske de Jong er blant verdens fremste varemerker når det kommer til kaffemaskiner. Alle nye maskiner er nøye testet og utviklet.
Noe som gjør hver enkelt modell unik.

Kaffemaskinene til De Jong er kjent for sin pålitelighet, brukervennlighet og lave totalkostnader. De har levert kaffemaskiner over hele verden siden 1957.

Prisbelønt design og høyt brukergrensesnitt

Kaffemaskinen har en viktig funksjon i et hvert kontorlandskap og arbeidsmiljø.

Gjennom årene har de Jong vunnet flere priser for produktdesign og maskinene leverer et stilrent design og høy kvalitet på kaffen.

 miljøbilde2 de jong duke

De Jong Nio

De Jong Nio

Utover et prisbelønt design, og alle de funksjoner du forventer deg av en komplett kaffemaskin, finnes ytterligere finesser som gjør NIO til et mesterverk. Med sin COEX-brygger lager den espressobasert kaffe på nivå med det du kan forvente å
få servert på en kaffebar.

Maskinen tar i tillegg kaffeopplevelsen til neste nivå med synlige bønner, opplyste ingrediens beholdere, justerbart utløp, avansert berøringsskjerm «connect.me», telemetri løsning som varsler oss om maskinen får problemer. Nio kan også leveres med fersk melk, og integrert avkjølt vann og kullsyreholdig vann.

De Jong Virtu

De Jong Virtu

De Jong Virtu har alle de funksjoner du forventer deg av en komplett kaffemaskin, men det finnes ytterligere finesser som gjør VIRTU til et mesterverk. Med sin COEX-brygger lager den espressobasert kaffe på nivå med det du kan forvente å få servert på en kaffebar.

Kaffe fra Det Norske Kaffehus
Zia_M_detail_outlet_front

De Jong Zia series

De Jong Zia series

Zia kommer i to ulike størrelser, medium og small. Berør glasset, føl kvaliteten. Zia kombinerer lite vedlikehold og utmerket smak i en raffinert form. Zia er den ultimate luksriøse kaffemaskinen. Maskinen kverner din espresso og kaffebønner bare sekunder før du brygger.