Franke kaffemaskiner

Franke serien er fullpakket med ekte lidenskap for kaffe og kvalitet

En Franke-maskin til ditt kontor?

En Franke maskin vil levere deg premium kaffe, perfeksjonere skummet og inneha den største enkelhet ved både rengjøring og brukervennlighet.
Franke gir deg også mulighet til å skreddersy den perfekte løsning til ditt kontor med en modulær produktportfølje.

Den ideele løsning

Den modulære produktporteføljen fra FRANKE tilbyr den ideelle løsningen for ethvert ønske dine ansatte og kunder måtte ha på kontoret. Med Franke serien av maskiner er det utrolig enkelt å lage kaffe, cappuccino, latte macchiato og varm sjokolade; en enkelt berøring er alt som trengs for å servere fantastisk barista kaffe, melkekreasjoner, sjokolade og te.

Fornøyde arbeidstakere

Med en unik lidenskap for minimalistisk innovasjon sikrer Franke en den optimale opplevelsen og atmosfæren på arbeidsplassen. Den sveitsiske kvaliteten og smart-løsningene fremkommer i hver minste detalj.

Franke A400 Det Norske Kaffehus
 melkeskum din virksomhet

Perfekt skum hver gang

A-serien profesjonelle A400 har FoamMaster ™ teknologi som representerer fullkomment skum i hver kopp. Skummet både ser ut og smaker som om det skulle vært pisket delikat for hånd. Barista-skum for cappuccino, latte macchiato eller smakstilsatte melkdrikker, både varme og kalde kan enkelt serves.

Automatikk i rengjøringen

Franke leverer i henhold til de strengeste hygienestandarder HACCP. Rengjøringen av melke-systemet gjøres ved et tastetrykk, og garanterer en fullkommen renhet
også ved bruk av melk.

Optimal funksjonalitet

Det nyutviklede LED-konseptet gir ikke bare det sentrale displayet et stilig visuelt inntrykk, men formidler også praktiske meldinger som “påfylling av bønner, melk eller tomt for kaffegrunn “. Den store skjermen og de visuelle illustrasjonene optimaliserer brukervennligheten og sørger for effektivitet i hverdagen.

Framke A800 Det Norske Kaffehus
Franke A400 Det Norske Kaffehus

Den nye franke A400

Franke A400 er fullpakket med ekte lidenskap for kaffe, erfaring og 100 prosent Sveitsisk kvalitet. Den fullautomatiske maskinen gjør det mulig med kun en enkel berøring å servere fantastisk barista kaffe, melkekreasjoner, sjokolade og te.

Innovativ teknologi

A400 leverer innovativ teknologi og sørger for at enhver bedrift i ulike størrelser kan tilby den beste kaffebar-standard.

Enklere hverdag

Maskinen har integrert helautomatisk rengjøringssystem som garanterer en effektiv og høy hygiene standard. Det gjør også håndtering av maskinen i hverdagen mye enklere.