Meny

Vanndispensere til kontor

Forfriskende godt drikkevann til din arbeidsplass, med og uten kullsyre

Et bra valg for din bedrifts økonomi – og miljøet

Med tilgang til godt vann på kontoret skapes forutsetninger for et godt arbeidsmiljø. Våre vannkjølere er baserte på et komplett filtrering- og dispensersystem som lar deg servere krystallklart premium drikkevann med og uten kullsyre.

Systemet eliminerer bestilling, transport, lagring og kjøling av ordinært vann på flaske, slik at du kan redusere avfall, samt miljøpåvirkning. Med våre vannløsninger investerer du i et system som gir deg en høyere lønnsomhet ved hjelp av drikkevannet du allerede har. Du betaler kun en fast månedspris, uansett hvor mye vann du forbruker.

Albatross vanndispenser Det Norske Kaffehus (1)
stock person Det Norske Kaffehus

En pakkeløsning med rent vann og fersk kaffe på jobben

Det lønner seg å ha både vannkjøler og kaffemaskin fra Det Norske Kaffehus. Prismessig blir det ofte mer gunstig, samtidig som du kun har én leverandør å forholde deg til. Vi har løsninger som kombinerer kaffemaskinen med integrert vannkjøler, og vi har gode løsninger der kaffemaskin og vannmaskin er separate enheter. Vi leverer innovative vannløsninger med full service og garanti, tilpasset enhver bedrift. Vi kobler oss direkte til vannettet, slik at du alltid har en kontinuerlig tilførsel av rent, forfriskende vann.

Fast pris per måned og endelig slutt på lagring av store vanndunker eller tunge løft.

Å drikke vann hjelper deg med å holde væskebalansen i kroppen

For oss i Norge er det en selvfølge å ha tilgang på rent vann. En vanndispenser på kontoret er en enkel og behagelig måte å få tilgang til de to liter vann vi bør drikke hver dag. Mye av vannet vi trenger for å overleve, får vi gjennom maten vi spiser, men det har lenge vært kjent at vi må ha rundt to liter vann om dagen for å holde oss skjerpet, og ikke bli syke.

Friske ansatte betyr mindre fravær, økt trivsel og lavere helsekostnader. Drikkevann er en av de enkleste og mest effektive måtene å sikre at kroppen fungerer optimalt.

Stock Det Norske Kaffehus

Hvilken vannkjøler passer din bedrift best?

Finn riktig tappetårn tilpasset deres bedrift, eller ta kontakt med en av våre eksperter.

Baggen Produkt fjernet. Gjør om
  • Du har ingen produkter i baggen.