Vanndispensere til kontor

Forfriskende godt drikkevann til din arbeidsplass, med og uten kullsyre

Hvilken vannkjøler passer din bedrift best?

Finn riktig tappetårn tilpasset deres bedrift, eller ta kontakt med en av våre eksperter.

Et bra valg for din bedrifts økonomi – og miljøet

Med tilgang til godt vann på kontoret skapes forutsetninger for et godt arbeidsmiljø. Våre vannkjølere er baserte på et komplett filtrering- og dispensersystem som lar deg servere krystallklart premium drikkevann med og uten kullsyre.

Systemet eliminerer bestilling, transport, lagring og kjøling av ordinært vann på flaske, slik at du kan redusere avfall, samt miljøpåvirkning. Med våre vannløsninger investerer du i et system som gir deg en høyere lønnsomhet ved hjelp av drikkevannet du allerede har. Du betaler kun en fast månedspris, uansett hvor mye vann du forbruker.

albatross2L (1)
stock person Det Norske Kaffehus

Pakkeløsning med rent vann og fersk kaffe på jobben

Det lønner seg å ha både vannkjøler og kaffemaskin fra Det Norske Kaffehus. Prismessig blir det ofte mer gunstig, samtidig som du kun har én leverandør å forholde deg til. Vi har løsninger som kombinerer kaffemaskinen med integrert vannkjøler, og vi har gode løsninger der kaffemaskin og vannmaskin er separate enheter.

Vi leverer innovative vannløsninger med full service og garanti, tilpasset enhver bedrift. Vi kobler oss direkte til vannettet, slik at du alltid har en kontinuerlig tilførsel av rent, forfriskende vann. Fast pris per måned og endelig slutt på lagring av store vanndunker eller tunge løft.

hold væskebalansen i kroppen

For oss i Norge er det en selvfølge å ha tilgang på rent vann. En vanndispenser på kontoret er en enkel og behagelig måte å få tilgang til de to liter vann vi bør drikke hver dag. Mye av vannet vi trenger for å overleve, får vi gjennom maten vi spiser, men det har lenge vært kjent at vi må ha rundt to liter vann om dagen for å holde oss skjerpet, og ikke bli syke.

Friske ansatte betyr mindre fravær, økt trivsel og lavere helsekostnader. Drikkevann er en av de enkleste og mest effektive måtene å sikre at kroppen fungerer optimalt.

Stock Det Norske Kaffehus

Les mer OM Det Norske Kaffehus

Innovasjon, presisjon, kvalitet, pålitelighet, bærekraft og service er verdier som sitter i ryggmargen hos Det Norske kaffehus.

TOTALLEVERANDØR

Vi kan levere alt så lenge
det handler om kaffe.

MARKEDETS
BESTE RESPONSTID

Vi vet hvor viktig det er for deg at
kaffemaskinen fungerer til enhver tid.

KAFFE FOR
ENHVER ANLEDNING

Velg mellom 18 forskjellige
Premium kaffekvaliteter. 

100% ETISK OG
BÆREKRAFTIG HANDEL

All vår kaffe er basert på 100%
bærekraftig, rettferdig og etisk handel. 

LES FAGBLOGGEN VÅR

med våre tanker og
funderinger om kaffe.

Vi bygger vårt omdømme ved å
levere god kvalitet og service.
Vi er stolte av det vi leverer,
og blir ofte anbefalt videre.

KAFFESKOLEN

Lær deg å lage
verdens beste kaffe!

MELD DEG PÅ VÅRT
NYHETSBREV

Motta de siste nyhetene,
og eksklusive tilbud.