Vanndispensere til kontor

Forfriskende godt drikkevann til din arbeidsplass, med og uten kullsyre

Vanndispensere til kontor

Vanndispensere til kontor

Forfriskende godt drikkevann til din arbeidsplass, med og uten kullsyre

Pakkeløsning med rent vann og fersk kaffe på jobben

Pakkeløsning med rent vann og fersk kaffe på jobben

 • Det lønner seg å ha både vannkjøler og kaffemaskin fra Det Norske Kaffehus. Prismessig blir det ofte mer gunstig, samtidig som du kun har én leverandør å forholde deg til.
 • Vi har løsninger som kombinerer kaffemaskinen med integrert vannkjøler, og vi har gode løsninger der kaffemaskin og vannkjøler er separate enheter.
 • Vi leverer innovative vannløsninger med full service og garanti, tilpasset enhver bedrift. Vi kobler oss direkte til vannettet, slik at du alltid har en kontinuerlig tilførsel av rent, forfriskende vann. Fast pris per måned og endelig slutt på både tunge løft og lagring av store vanndunker.

Det lønner seg å ha både vannkjøler og kaffemaskin fra Det Norske Kaffehus. Prismessig blir det ofte mer gunstig, samtidig som du kun har én leverandør å forholde deg til.

Jura & Escowa
Vannkjøler-til-kontoret

Et godt valg
for din bedrifts økonomi

Et godt valg
for din bedrifts økonomi

 • Med tilgang til godt vann på kontoret skapes forutsetninger for et godt arbeidsmiljø. Våre vannkjølere er basert på et komplett filtrering- og dispensersystem som lar deg servere krystallklart premium drikkevann med og uten kullsyre.
 • Ved å benytte dere av våre vannløsninger investerer din bedrift i et system som gir høyere lønnsomhet ved hjelp av drikkevannet dere allerede har. Du betaler kun en fast månedspris, uansett hvor mye vann du forbruker.
 • Med et utvalg på mer enn 10 forskjellige tappetårn med moderne og utfordrene design, og et bredt utvalg av høykvalitets vannkjølere, kan vi levere skreddersydde løsninger til enhver bedrift fra 5 til over 300 ansatte. 

 

Med våre vannløsninger garanterer vi i et system som gir høyere lønnsomhet ved hjelp av drikkevannet dere allerede har. Du betaler kun en fast månedspris, uansett hvor mye vann du forbruker. Vannkjølerne er basert på et komplett filtrering- og dispensersystem som lar deg servere krystallklart premium drikkevann med og uten kullsyre.

 

EN LØSNING SOM ØKER
TRIVSEL PÅ ARBEIDSPLASSEN

EN LØSNING SOM ØKER
TRIVSEL PÅ ARBEIDSPLASSEN

 • Flere bedrifter ønsker å servere iskaldt vann med og uten kullsyre til sine kolleger og besøkende.
 • Dette fremstår som en eksklusiv løsning der tappetårnet plasseres på toppen av benkeplate, og selve kjøleren plasseres diskré i underskapet.
 • Kombinasjonen med en kaffemaskin og et tappetårn for servering av iskaldt vann og kullsyreholding vann, er en elegant løsning og god bidragsyter til å heve trivselen på arbeidsplassen.

 

Flere bedrifter ønsker å servere iskaldt vann med og uten kullsyre til sine kolleger og besøkende. Kombinasjonen med en kaffemaskin og et tappetårn for servering av iskaldt vann og kullsyreholding vann, er en elegant løsning og god bidragsyter til å heve trivselen på arbeidsplassen.

 

VANNLØSNINGER-TIL-KONTORET 2
Vann & Bærekraft

EN MER BÆREKRAFTIG DRIKKEVANNSLØSNING TIL KONTORET

EN MER BÆREKRAFTIG DRIKKEVANNSLØSNING TIL KONTORET

 • I dagens tid og alder er det avgjørende for virksomheter å ta mer bærekraftige valg for å redusere sitt karbonavtrykk. Å skaffe en drikkevannsløsning med direkte vanntilkobling kan hjelpe med nettopp dette. 
 • Vannkjølere som er koblet direkte opp mot vannforsyningen på kontoret ditt er ikke avhengige av å bli etterfylt med vanndunker i plastemballasjer, som forurenser både gjennom det enorme energiforbruket som kreves for å lage plast, samt ved transport over lengre strekninger. 
 • Systemene vi tilbyr eliminerer bestilling, transport, lagring og kjøling av ordinært vann på flaske. Slik kan du redusere karbonutslipp, og ta et langt mer bærekraftig valg for din bedrift. 

I dag er det avgjørende for virksomheter å ta mer bærekraftige valg for å redusere sitt karbonavtrykk. Å skaffe en drikkevannsløsning med direkte vanntilkobling kan hjelpe med nettopp dette. Systemene vi tilbyr eliminerer bestilling, transport, lagring og kjøling av ordinært vann på flaske. Slik kan du redusere karbonutslipp, og ta et langt mer bærekraftig valg for din bedrift. 

ELIMINERER URENHETER
OG SIKRER OPTIMAL VANNKVALITET

ELIMINERER URENHETER
OG SIKRER OPTIMAL VANNKVALITET

 • I tillegg til å forbedre både lukten, smaken og konsistensen til drikkevannet fjerner vannkjølernes effektive filtreringssystem alt av urenheter slik som klor og tungmetaller.
 • Samtidig sørger filterne for at viktige mineraler som magnesium, fluor, kalsium og sink i vannet beholdes. Vannfiltre forhindrer også kalk.
 • Ved bruk av vannkjølere får man også iskaldt, velsmakende og forfriskende vann på et blunk. Dette gjør dem også til et svært tidsbesparende valg, ettersom ansatte slipper å vente samtlige minutter på at vannet i springen skal bli avkjølt, som igjen forsterker påstanden om at vannkjølere er en langt mer miljøvennlig løsning.

I tillegg til å forbedre både lukten, smaken og konsistensen til drikkevannet fjerner vannkjølernes effektive filtreringssystem alt av urenheter slik som klor og tungmetaller som kvikksølv og bly. Samtidig sørger filterne for at viktige mineraler som magnesium, fluor, kalsium og sink i vannet beholdes, og de forhindrer kalk.

 

VANN
væskebalanse---vann

hold væskebalansen i kroppen

hold væskebalansen i kroppen

Her i Norge er det en selvfølge å ha tilgang på rent vann. En vanndispenser på kontoret er en enkel og behagelig måte å få tilgang til de to liter vann vi bør drikke hver dag. Mye av vannet vi trenger for å overleve, får vi gjennom maten vi spiser, men det har lenge vært kjent at vi må ha rundt to liter vann om dagen for å holde oss skjerpet, og ikke bli syke.

Friske ansatte betyr mindre fravær, økt trivsel og lavere helsekostnader. Drikkevann er en av de enkleste og mest effektive måtene å sikre at kroppen fungerer optimalt.

Mennesker trenger ca. 2L vann om dagen for å holde seg skjerpet, og ikke bli syke. En vanndispenser på kontoret er en enkel måte å få tilgang til de to liter vann vi bør drikke hver dag. Friske ansatte betyr mindre fravær, økt trivsel og lavere helsekostnader. Drikkevann er en av de enkleste og mest effektive måtene å sikre at kroppen fungerer optimalt.

Finn den perfekte løsningen for din bedrift.

VANNDISPENSERE

Iskaldt, filtert vann. Med og uten kullsyre.

VÅR ELEGANTE MØBELSERIE

Skreddersydd til våre vannkjølere og helautomatiske kaffemaskiner.

HVORFOR INVESTERE I
EN VANNKJØLER

Les mer om hvorfor det lønner seg å investere i en kombinasjonsløsning med vannkjøler og helautomatisk kaffemaskin hos Det Norske Kaffehus.

Hvilket tappetårn vil passe inn hos din bedrift?

Vi kan by på utvalg på mer enn 10 tappetårn i forskjellige utforminger og design. Alle fremstår som stilrene, kompakte, og sklir elegant inn i ethvert kontormiljø.

Finn riktig tappetårn tilpasset din bedrift, eller kom på besøk til vårt showroom i Fornebuveien 31, hvor du fritt kan velge fra vårt brede utvalg.

Har dere ikke et egnet underskap eller
møbel til en ny vannkjøler?

Fortvil ikke, vi har en komplett serie med underskap som er skreddersydd til våre vannkjølere.

Har dere ikke et egnet underskap eller
møbel til en ny vannkjøler?

Fortvil ikke, vi har en komplett serie med underskap som er skreddersydd til våre vannkjølere.

Les mer OM Det Norske Kaffehus

Innovasjon, presisjon, kvalitet, pålitelighet, bærekraft og service er verdier som sitter i ryggmargen hos Det Norske kaffehus.

TOTALLEVERANDØR

Vi kan levere alt så lenge
det handler om kaffe.

MARKEDETS
BESTE RESPONSTID

Vi vet hvor viktig det er for deg at
kaffemaskinen fungerer til enhver tid.

KAFFE FOR
ENHVER ANLEDNING

Velg mellom 18 forskjellige
Premium kaffekvaliteter. 

100% ETISK OG
BÆREKRAFTIG HANDEL

All vår kaffe er basert på 100%
bærekraftig, rettferdig og etisk handel. 

LES FAGBLOGGEN VÅR

med våre tanker og
funderinger om kaffe.

Vi bygger vårt omdømme ved å
levere god kvalitet og service.
Vi er stolte av det vi leverer,
og blir ofte anbefalt videre.

KAFFESKOLEN

Lær deg å lage
verdens beste kaffe!

MELD DEG PÅ VÅRT
NYHETSBREV

Motta de siste nyhetene,
og eksklusive tilbud.