Kaffetraktere

Ønsker du å servere filtermalt kaffe på kanne?

Da anbefaler vi en løsning som er basert på fersk-malt kaffe

Kaffetraktere

Ønsker du å servere filtermalt kaffe på kanne?

Da anbefaler vi en løsning som er basert på fersk-malt kaffe

Finn den rette trakteren TIL DITT KONTOR.

Filtermaskiner
med vanntilkobling

Filtermaskiner
uten vanntilkobling

Trakter til
pumpethermos

Containertraktere
med vanntilkobling

KAFFEKVERN

Driftssikkerhet - Kontor

Kvalitetskaffe er viktig

Kvalitetskaffe er viktig

  • Dersom du er på utkikk etter en kombinasjonsløsning med en kaffetrakter og en helautomatisk maskin til ditt kontor tilbyr vi alt fra enkle traktere og termostraktere, til større containertraktere tilpasset ethvert kapasitetsbehov.
  • Utvalget av maskiner gjør det mulig å servere deilig fersk kaffe på en rask og enkel måte hvor som helst.
  • Rustfritt stål i kombinasjon med materiale i sort fremhever det moderne designet.

Dersom du er på utkikk etter en kombinasjonsløsning med en kaffetrakter og en helautomatisk maskin til ditt kontor tilbyr vi alt fra enkle traktere og termostraktere, til større containertraktere tilpasset ethvert kapasitetsbehov. Slik kan du servere deilig fersk kaffe raskt og enkelt, hvor som helst.

Ferskmalt kaffe

Ferskmalt kaffe

  • For å ta vare på de mange gode smaks og aromastoffene i kaffen anbefaler vi fersk malt kaffe, fremfor ferdig malt kaffe.
  • Den deilige smaken og aromaen ligger i kaffeoljene. Etter brenning blir kaffebønner foredlet, og ved kverning fremskyndes denne foredlingsprosessen, ettersom kaffens smaks- og aromakomponenter frigjøres når de reagerer med oksygen (oksidasjon)
  • Selv i vakumpakkede poser vil ferdig malt kaffe miste store mengder smak og aroma allerede på butikkhyllene. Følgelig anbefaler vi å anskaffe en kaffekvern, dersom du velger å servere ferdig traktet kaffe til dine kolleger.

For å ta vare på den gode smaken og aromaen anbefaler vi fersk malt kaffe, fremfor ferdig malt kaffe. Dette ligger nemlig i kaffeoljene. Etter brenning blir kaffebønner foredlet, og ved kverning fremskyndes denne foredlingsprosessen, ettersom kaffens smaks- og aromakomponenter frigjøres når de reagerer med oksygen (oksidasjon).  

Følgelig anbefaler vi å anskaffe en kaffekvern, dersom du velger å servere ferdig traktet kaffe til dine kolleger.

Aroma Kvern Jura X-serien
Malt-kaffe

RIKTIG KVERNINGSGRAD

RIKTIG KVERNINGSGRAD

  • God kontroll på kverningsgrad betyr god kaffe. Å velge rett kverningsgrad til utvalgt tilberedningsmetode er derfor avgjørende.
  • Ettersom våre traktere har en kontakttid på 5-7 minutter anbefaler vi at du finmaler kaffen din. Det er viktig å passe på at kaffekornene kvernes jevnt, slik at du får riktig ekstraksjon og ikke ender opp med kaffe som er sur eller bitter.
  • Dette kan lett la seg gjøre ved å benytte deg av vår kaffekvern. Den kommer med justerbar grovhet, slik at du enkelt kan tilpasse kverningsgrad, og bruker skive som male-metode, som resulterer i en jevnere og mer kontrollert kaffekverning.

Ettersom våre traktere har en kontakttid på 5-7 minutter anbefaler vi at du finmaler kaffen din. Det er viktig å passe på at kaffekornene males jevnt, slik at du får riktig ekstraksjon og ikke ender opp med kaffe som er sur eller bitter. Dette kan lett la seg gjøre ved å benytte deg av vår kaffekvern. Den kommer med justerbar grovhet, slik at du enkelt kan tilpasse malingsgrad, og resulterer i en jevnere og mer kontrollert kverning.

Les mer OM Det Norske Kaffehus

Innovasjon, presisjon, kvalitet, pålitelighet, bærekraft og service er verdier som sitter i ryggmargen hos Det Norske kaffehus.

TOTALLEVERANDØR

Vi kan levere alt så lenge
det handler om kaffe.

MARKEDETS
BESTE RESPONSTID

Vi vet hvor viktig det er for deg at
kaffemaskinen fungerer til enhver tid.

KAFFE FOR
ENHVER ANLEDNING

Velg mellom 18 forskjellige
Premium kaffekvaliteter. 

100% ETISK OG
BÆREKRAFTIG HANDEL

All vår kaffe er basert på 100%
bærekraftig, rettferdig og etisk handel. 

LES FAGBLOGGEN VÅR

med våre tanker og
funderinger om kaffe.

Vi bygger vårt omdømme ved å
levere god kvalitet og service.
Vi er stolte av det vi leverer,
og blir ofte anbefalt videre.

KAFFESKOLEN

Lær deg å lage
verdens beste kaffe!

MELD DEG PÅ VÅRT
NYHETSBREV

Motta de siste nyhetene,
og eksklusive tilbud.