Jura kaffemaskiner

Jura kaffemaskiner - Sveitsisk presisjon og kvalitet

Profesjonelle helautomatiske One-Touch cappuccino-maskiner for kontoret

Norges største Jura forhandler

Vi er i dag en av Norges største autoriserte Jura forhandler med inngående produktkunnskap på samtlige maskinmodeller fra Jura. Med vår bakgrunn vil vi kunne skreddersy en optimal løsning for deres bedrift, og våre produktspesialister vil raskt kunne respondere på evt. tekniske utfordringer.

Jura kaffemaskiner – Sveitsisk presisjon og kvalitet

Jura produseres i Sveits og ligger gjerne 3-4 år foran sine konkurrenter hva gjelder design, teknologi og innovasjon, og ikke minst det fantastiske resultatet du får når du lager deg en kopp kaffe, espresso eller melkebasert kaffe som Latte, Cappuccino m.m.

Grunnverdiene til Jura – Finn din Jura kaffemaskin

Nedenfor vil du finne mer informasjon om Jura kaffemaskiner, og til slutt en presentasjon av de modeller som vi varmt kan anbefale fra Jura sortimentet

Sveitsiske grunnverdier

Innovasjon, presisjon, kvalitet, pålitelighet, bærekraft og service er verdier som sitter i ryggmargen hos JURA. Den sveitsiske bedriften står bak det eneste merket i verden som utelukkende fokuserer på premium kaffespesialitetsautomater, og som har posisjonert seg klart på markedet som spesialisten for disse. Kaffemaskinene fra JURA står for optimalt kafferesultat, enkel betjening og fremragende design.

Optimalt kafferesultat 

70 ingeniører konsentrerer seg helt og fullt om å utvikle kaffemaskiner hos JURA. Målet er det ultimate kafferesultatet, alltid nymalt og fersktrukket med ett tastetrykk. Nylig oppfant de den revolusjonære pulsekstraksjonsprosessen (P.E.P.®), en milepæl som gir en ny, fyldigere aroma også for korte kaffespesialiteter.

Enkel betjening 

Kaffemaskiner fra JURA er selvforklarende, og enkle og intuitive å betjene. Et eksempel: Filterpatronene kommuniserer direkte med kaffemaskinen via trådløs RFID-teknologi. Registrering av filtertype og apparatinnstillinger skjer automatisk.

 

Fremragende design

Sveitsisk design og arkitektur nyter et godt renommé verden over. JURA kombinerer rene og uttrykksfulle former med elegante materialer som kjennetegnes av presis og kompromissløs produksjonskvalitet. Dette skaper interiørobjekter med en autentisk og kraftfull utstråling som sørger for eierglede i mange år. Kaffemaskinene har dessuten lekre overflater som nærmest gir deg hjertebank når du berører dem. 

Bærekraftighet og økointelligens 

Sterk miljøbevissthet og skånsom omgang med ressurser og energi har tradisjon hos JURA. Derfor satser JURA helt og fullt på kaffeautomater. De tilbereder kaffespesialiteter individuelt, har høy energieffektivitet og forhindrer unødig emballasjeavfall.

Internasjonal service 

JURA-kaffemaskiner er bestandige og har lang levetid. Også etter mange års bruk kan de vedlikeholdes på service. Komponenter utbedres på en ressurssparende måte. Det sørger et tett internasjonalt nett av serviceverksteder, Hospitality Centers og autoriserte JURA-serviceverksteder for.

 

 

Komplette kaffeløsninger for alle typer kaffenytelse

De profesjonelle kaffeautomatene gleder kunder, gjester og medarbeidere overalt, på alle slags arbeidsplasser, kontorer, salgssteder, barer, hoteller, frisørsalonger osv. – takket være perfekt kaffe. Og det med et uslåelig forhold mellom pris og ytelse.

Nytelse er summen av alle ingrediensene

Ledende gastronomer bruker bare de beste ingrediensene i sine kreasjoner. For JURA-kaffemaskiner gjelder det samme prinsippet. Basisingrediensene espresso og melkeskum må komme helt til sin rett under tilberedningen for å utfolde alle sine nyanser i en perfekt kaffespesialitet.

Den ultimate espresso 

JURA har perfeksjonert traktingen fra bunnen av. Den revolusjonære pulsekstraksjonsprosessen (P.E.P.®) optimerer ekstraksjonstiden ved å presse varmtvannet for ristretto og espresso gjennom kaffen i raske intervaller, noe som sikrer mest mulig aroma også ved korte spesialiteter. Kaffe i ren form eller som utgangspunkt for fantasifulle kaffekreasjoner – JURA-teknologien gir alltid den ultimate smaksopplevelsen.

Melk og melkeskum i perfeksjon 

Innovativ dyseteknologi gir finporet og kompakt melkeskum i forførende kvalitet. Omstilling fra melk til melkeskum skjer helautomatisk. Takket være en verdensnyhet – den justerbare melke- og melkeskumtemperatur – lykkes man med de mest raffinerte motespesialitetene på kaffebarnivå. Og det med ett tastetrykk.

Intuitiv betjening

Kaffespesialitetsmaskinene fra JURA vekker kaffedrømmer til liv. Med ett tastetrykk … eller via displayet på smarttelefonen. Gjennomtenkte betjeningskonsepter, fleksible programmeringsmuligheter, RFID- og mobilapp-teknologi gjør betjeningen selvforklarende og gir rom for individuelle ønsker.

Kaffenytelse via smarttelefonen 

Programvareingeniørene hos JURA revolusjonerer kaffenytelsen: Med en app kan man foreta alle innstillinger på sin egen smarttelefon*. Tilberedningen av individuelle spesialiteter igangsettes med ett trykk på mobildisplayet. Fordelen: Personlige preferanser lagres i appen. Dermed kan man til enhver tid tilberede kaffespesialiteter tilpasset sin egen personlige smak på alle JURA-kaffemaskiner som er utstyrt med Smart Connect.

Prisbelønnet design

Formspråket til JURA utstråler ro, kraft, nøyaktighet, kvalitet og bestandighet. Det er verdier som har gjort sveitsisk arkitektur og design kjent over hele verden. Kaffespesialitetsmaskinene fra JURA har mottatt en rekke internasjonale designpriser og fått status som interiørobjekter. Dermed gir de uttrykk for god smak på mer enn én måte.

Klart designspråk

JURAs nedtonede “Cool Nordic Design” utstråler styrke og forener harmoniske linjer med klare overflater. Det gir et signal om substans og seriøsitet i møte med kortvarige motestrømninger.

Edle materialer: Materialer i høy kvalitet fremstilt med sveitsisk presisjon gir elegante kaffemaskiner som imponerer med sine egenskaper, sitt utseende og en kvalitet som er til å ta og føle på.

Tildelt designpriser: Designen fra JURA har overbevist kritiske fagjuryer på flere kontinenter. Det er ikke tilfeldig at kaffemaskinene regelmessig tildeles høythengende designpriser.

La deg inspirere - Besøk vårt showroom

Vi har de aller fleste Jura maskiner presentert i vår utstilling