JURA kaffemaskiner

Profesjonelle helautomatiske One-Touch cappuccino-maskiner for kontoret

Utforsk JURA profesjonelle kaffemaskiner

JURA kombinerer rene og uttrykksfulle former med elegante materialer som kjennetegnes av presis og kompromissløs produksjonskvalitet

JURA GIGA
X8C - G2

Den overbeviser med kvalitet, funksjonalitet
og pålitelighet overalt der hvor opptil
200 kopper kaffe står på dagsordenen.

JURA GIGA
X3C - G2

Med GIGA X3c utviser JURA
overbevisende sveitsisk innovasjonsevne
og profesjonalitet ned til minste detalj

JURA
X10

Ekspert på kaffespesialiteter – moderne,
robust, komfortabel, allsidig. Perfekt
kaffenytelse for kontoret fra 5 til 10 ansatte.

BRUKERVENNLIGHET

Med den nye JURA Coffee Appén (J.O.E.)
kan du hente frem din personlige kaffeverden
til nettbrettet eller smarttelefonen

En av Norges største Jura forhandlere

   Vi er i dag en av Norges største autoriserte Jura forhandler med inngående produktkunnskap på samtlige maskinmodeller fra Jura. Med vår bakgrunn vil vi kunne skreddersy en optimal løsning for deres bedrift, og våre produktspesialister
vil raskt kunne respondere på evt. tekniske utfordringer.

Jura kaffemaskiner – Sveitsisk presisjon og kvalitet til kontoret
Sveitsisk design og arkitektur nyter et godt renommé verden over. JURA kombinerer rene og uttrykksfulle former med elegante materialer som kjennetegnes av presis og kompromissløs produksjonskvalitet.

De profesjonelle kaffemaskinene gleder kontorer i alle bedriftsstørrelser – takket være perfekt kaffe. Og det med et uslåelig forhold mellom pris og ytelse.

X8_6.jpg
image3.jpg

Sveitsiske grunnverdier

Innovasjon, presisjon, kvalitet, pålitelighet, bærekraft og service er verdier som sitter i ryggmargen hos JURA. Den sveitsiske bedriften står bak det eneste merket i verden som utelukkende fokuserer på premium kaffespesialitetsautomater, og som har posisjonert seg klart på markedet som spesialisten for disse. Kaffemaskinene fra JURA står for optimalt kafferesultat, enkel betjening og fremragende design.

Optimalt kafferesultat
70 ingeniører konsentrerer seg helt og fullt om å utvikle kaffemaskiner hos JURA. Målet er det ultimate kafferesultatet, alltid nymalt og fersktrukket med ett tastetrykk. Nylig oppfant de den revolusjonære pulsekstraksjonsprosessen (P.E.P.®), en milepæl som gir en ny, fyldigere aroma også for korte kaffespesialiteter.

Enkel betjening
Kaffemaskiner fra JURA er selvforklarende, og enkle og intuitive å betjene. Et eksempel: Filterpatronene kommuniserer direkte med kaffemaskinen via trådløs RFID-teknologi. Registrering av filtertype og apparatinnstillinger skjer automatisk.

Fremragende design

Sveitsisk design og arkitektur nyter et godt renommé verden over. JURA kombinerer rene og uttrykksfulle former med elegante materialer som kjennetegnes av presis og kompromissløs produksjonskvalitet. Kaffemaskinene har dessuten lekre overflater som nærmest gir deg hjertebank når du berører dem.

Bærekraftighet og økointelligens
Sterk miljøbevissthet og skånsom omgang med ressurser og energi har tradisjon hos JURA. Derfor satser JURA helt og fullt på kaffeautomater. De tilbereder kaffespesialiteter individuelt, har høy energieffektivitet og forhindrer unødig emballasjeavfall.

Internasjonal service
JURA-kaffemaskiner er bestandige og har lang levetid. Også etter mange års bruk kan de vedlikeholdes på service. Komponenter utbedres på en ressurssparende måte. Det sørger et tett internasjonalt nett av serviceverksteder, Hospitality Centers og autoriserte JURA-serviceverksteder for.

X8_7.jpg

Komplette kaffeløsninger for alle typer kaffenytelse

Komplette kaffeløsninger
for kaffenytelse

Nytelse er summen av alle ingrediensene
Ledende gastronomer bruker bare de beste ingrediensene i sine kreasjoner. For JURA-kaffemaskiner gjelder det samme prinsippet. Basisingrediensene espresso og melkeskum må komme helt til sin rett under tilberedningen for å utfolde alle sine nyanser i en perfekt kaffespesialitet.

Den ultimate espresso
JURA har perfeksjonert traktingen fra bunnen av. Den revolusjonære pulsekstraksjonsprosessen (P.E.P.®) optimerer ekstraksjonstiden ved å presse varmtvannet for ristretto og espresso gjennom kaffen i raske intervaller, noe som sikrer mest mulig aroma også ved korte spesialiteter. Kaffe i ren form eller som utgangspunkt for fantasifulle kaffekreasjoner.

Melk og melkeskum i perfeksjon

Melk og melkeskum
i perfeksjon

Med den justerbare melke- og melkeskumtemperatur funksjonen lykkes man med de mest raffinerte motespesialitetene på kaffebarnivå. Og det med ett tastetrykk.

Kaffenytelse via smarttelefonen

Med den nye JURA Appén J.O.E. (JURA Operating Experience) kan du hente frem din personlige kaffeverden til nettbrettet eller smarttelefonen og dra nytte av en rekke innstillings- og programmeringsalternativer på kaffemaskinen som er koblet via Bluetooth.

J.O.E. gir deg alltid topp moderne betjening av kaffemaskinen på smarttelefonen din. J.O.E. er den mest moderne, intuitive og brukervennlige måten å dra nytte av alle mulighetene til kaffespesialitetene fra en JURA kaffemaskin på.

De lagrede preferansene kan til enhver tid hentes fram på smarttelefon eller nettbrett, statistikk leses av og sendes på et øyeblikk, direkte tilgang til hjelpevideoer, eller forsyninger av pleieprodukter og kaffe kan bestilles i butikken ved hjelp av noen få trinn.

Prisbelønnet design

Formspråket til JURA utstråler ro, kraft, nøyaktighet, kvalitet og bestandighet. Det er verdier som har gjort sveitsisk arkitektur og design kjent over hele verden. Kaffespesialitetsmaskinene fra JURA har mottatt en rekke internasjonale designpriser og fått status som interiørobjekter. Dermed gir de uttrykk for god smak på mer enn én måte.

Klart designspråk
JURAs nedtonede “Cool Nordic Design” utstråler styrke og forener harmoniske linjer med klare overflater. Det gir et signal om substans og seriøsitet i møte med kortvarige motestrømninger. Edle materialer: Materialer i høy kvalitet fremstilt med sveitsisk presisjon gir elegante kaffemaskiner som imponerer med sine egenskaper, sitt utseende og en kvalitet som er til å ta og føle på. Tildelt designpriser: Designen fra JURA har overbevist kritiske fagjuryer på flere kontinenter.
Det er ikke tilfeldig at kaffemaskinene regelmessig tildeles høythengende designpriser.

Jura Det Norske Kaffehus

Les mer OM Det Norske Kaffehus

Innovasjon, presisjon, kvalitet, pålitelighet, bærekraft og service er verdier som sitter i ryggmargen hos Det Norske kaffehus.

TOTALLEVERANDØR

Vi kan levere alt så lenge
det handler om kaffe.

MARKEDETS
BESTE RESPONSTID

Vi vet hvor viktig det er for deg at
kaffemaskinen fungerer til enhver tid.

KAFFE FOR
ENHVER ANLEDNING

Velg mellom 18 forskjellige
Premium kaffekvaliteter. 

100% ETISK OG
BÆREKRAFTIG HANDEL

All vår kaffe er basert på 100%
bærekraftig, rettferdig og etisk handel. 

LES FAGBLOGGEN VÅR

med våre tanker og
funderinger om kaffe.

Vi bygger vårt omdømme ved å
levere god kvalitet og service.
Vi er stolte av det vi leverer,
og blir ofte anbefalt videre.

KAFFESKOLEN

Lær deg å lage
verdens beste kaffe!

MELD DEG PÅ VÅRT
NYHETSBREV

Motta de siste nyhetene,
og eksklusive tilbud.