Meny

Thermoplan

Black&White4 compact

Når kun det beste er godt nok

Fullautomatisk kaffemaskin på minimal fotavtrykk. Black & White4 compact av Thermoplan er en nyskapende helautomatisk kaffemaskin med mange alternativer, inkludert et moderne design. Disse kaffemaskinene fra proffene til proffene kombinerer alt som er nødvendig for utmerket kaffe og melkeskumteknologi.

thermoplandnkbønnebeholder
Thermoplan_Det Norske Kaffehus

Perfekt melkeskum

Thermoplan har vært en pioner og innovatør i den automatiske produksjonen av det fineste og mest stabile melkskummet siden begynnelsen av 1990-tallet. Varm opp melk og forsiktig skum, skape jevnt kaldt melkeskum med en unik konsistens: Alt dette kan oppnås enkelt og med et tastetrykk, takket være vår unike melkskumteknologi.

Form & Funksjon

Black & White4 compact er trendsetteren blant de fullt automatiske kaffemaskinene. Dens klare design og materialer av høy kvalitet er imponerende. Denne kaffemaskinen er designet for tung bruk i profesjonelle restauranter og kafeer. Godt gjennomtenkte designdetaljer, som den robuste skjermen i herdet glass, gjør det enklere å betjene og optimaliserer maskinens funksjoner.

Oversiktbilde av maskin med bønner
Thermoplan_Det Norske Kaffehus

Intuitiv i bruk

Black & White4-kompact gjør livet enkelt for sine brukere. Det lettforståelige brukergrensesnittet til den profesjonelle kaffemaskinen gjør det mulig med intuitiv og brukervennlig håndtering. Statusrapporter og innspillte data kan leses ut via et grensesnitt eller databærer.

Perfeksjonert modulæritet

Black & White4 compact imponerer med et modulært system i sin fjerde generasjon. Alle de grunnleggende funksjonene til den fullt automatiske kaffemaskinen er satt opp i kun to maskinmoduler: mekanisk og hydraulisk. Vedlikeholds- og servicearbeid utføres utelukkende på disse komponentene, chassiset forblir uberørt. Som et resultat er hver enhet igjen i bruk på kort tid.

Thermoplan_moduler Det Norske Kaffehus
Thermoplan_Features_Det Norske Kaffehus
Thermoplan rengjøring Det Norske Kaffehus

Enkel rengjøring og vedlikehold

Hygiene, sikkerhet og enkelhet er de viktigste forutsetningene for rengjøring og vedlikehold av helautomatiske kaffemaskiner. Den hygieniske kvaliteten på Black & White4 compact er HACCP, HCV og NSF-sertifisert. Takket være den godt gjennomtenkte teknologien er den helautomatiske kaffemaskinen ekstraordinært enkel og rask å rengjøre: en stor fordel i den hektiske hverdagsrestauranten.

Tilbehør til thermoplan

Thermoplan_BW4compact_Optionen_800x600px

Kjøleskap

Integrert kjøleenhet for 4 liter kjølt melk

Thermoplan_BW4compact Det Norske Kaffehus

Koppvarmer

Varme og lagring av opptil 150 kopper

Thermoplan_BW4compact_Det Norske Kaffehus

Sirupsstasjon

Legg til 4 smakstilsetninger til dine kaffespesialiteter

Fritt valgbare konfigurasjoner

Thermoplan kan kombineres på mange forskjellige måter. Ta kontakt så hjelper vi deg å finne riktig kombinasjon for deg.

Baggen Produkt fjernet. Gjør om
  • Du har ingen produkter i baggen.