Meny

Bravilor kaffemaskiner

Bravilor er ekspert på bærekraftige kaffemaskiner i ypperste kvalitet
eb0e1255-92bd-4b39-8b21-b1410ebc2539-large

Kvalitet og bærekraft

Alle apparatene fra Bravilor Bonamat er laget av førsteklasses materialer. Våre kaffemaskiner er pålitelige, har lavt energiforbruk og lang levetid. Alle maskinene testes nøye før de forlater fabrikken.

Bravilor Bonamat er en toneangivende fabrikant av helautomatiske kaffemaskiner. Denne familiebedriften har eksistert i over 70 år. I denne perioden har bedriften utviklet seg fra engroshandel i produkter til hotell- og restaurantnæringen til spesialist og produsent.

Innovasjon

Bravilor har en egen avdeling som daglig arbeider med fremtiden: hvilken teknikk og funksjonalitet er nødvendig? Hvordan føres det videre til den beste kaffemaskinen? Deres nye produktlanseringer beviser stadig at brukervennlighet, kvalitet og innovasjon fint lar seg kombinere.

bravilor_esprecious_12_inside_black_3
Bravilor fresh det norske kaffehus begge

Fresh Ground Touch

Prøv den optimale bean-to-cup kaffemaskinen, friskbryggeren som er best i klassen når det gjelder nytraktet kaffe av ferske kaffebønner! Velg modellen som passer best inn i ditt miljø. Maskinen leveres i lekker utførelse i sort eller hvit, og med stilren touch screen som understreker og fullfører det delikate designet. Friskbrygg touch krever lite vedlikehold og brukervennligheten er en selvfølge.

Esprecious

Esprecious tar kaffeopplevelsen til neste nivå med synlige bønner, justerbart utløp, avansert berørings-skjerm og dobbelt utløp for servering av to kopper samtidig.

Esprecious er en helautomatisk espressomaskin. Alle kaffedrikker som for eksempel Cappuccino, Caffe Latte, Kakao, Café crème og café au lait, brygges med nykvernede kaffebønner; også kjent som bean-to-cup. Esprecious leveres i fire ulike modeller og kan utvides med forskjellig tilbehør for å oppfylle dine ønsker.

PHO-APP FreshMilk Esprecious WHK 0002

Bravilor til ditt kontor?

Finn din Bravilor maskin hos oss i dag. Vi hjelper deg gjerne med å velge hvilken type som passer best for ditt kontor. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og uforpliktende prøvesmaking.

Baggen Produkt fjernet. Gjør om
  • Du har ingen produkter i baggen.