Meny

Frokostseminar – Meld deg på nå!

Ønsker du å vite mer om hva som skal til for å heve kaffekvaliteten på kontoret? Ta med deg dine kolleger til et gratis frokostseminar hvor vi tar for oss følgende temaer:

AGENDA: 

1. Kaffen på kontoret er den viktigste, men ikke alltid den beste. Hva påvirker kaffekvaliteten?
2. Hvordan heve kaffekvaliteten og samtidig redusere bedriftens kostnader?
3. Hva er fakta når det kommer til helsedirektoratets advarsler om ufiltrert kaffe?
4. Smaksprøver og demonstrasjon av forskjellige løsninger

TID: 15. mars 08:30 til 09:30 og 10:30 til 11:30

STED: Fornebuveien 31 – 1366 Lysaker, se kart

PRIS: Gratis

SERVERING: Vi serverer Premium kaffe og god frokost.

PÅMELDING: Begrenset antall plasser, 30 stk. på hvert seminar:

For ytterligere informasjon, kontakt oss på 67 53 30 00 eller send oss en e-post til: info@kaffe-huset.no
Har du ikke anledning til å komme, ring oss for å avtale et møte.

Er det virkelig nødvendig med 3 gram aluminium for å lage en god kopp kaffe?

Av André Giæver | 6. oktober 2019

Vi er kommet til en fase der vi alle må ta mer ansvar for hvilket fotavtrykk vi som bedrifter etterlater oss. Den er liten og nett, men få tenker på hvor mye kapselbasert kaffe faktisk påvirker miljøet. En ting er avfallet kapselbasert kaffe medfører, en annen er hvordan aluminiumsproduksjon påvirker miljøet, og om det virkelig…

Forskere: Selv de som drikker åtte kopper kaffe daglig, lever lenger enn dem som styrer unna

Av André Giæver | 4. juli 2019

Kaffedrikkere lever lenger. Det gjelder også de som heller nedpå litervis daglig. Det bekrefter en studie blant en halv million personer over et tiår. En vitenskapelig studie publisert denne uken i anerkjente JAMA Internal Medicine, bekrefter enkelte tidligere undersøkelser og antagelser: Kaffedrikkere lever lenger enn dem som styrer unna den dampende koffeindrikken. Åtte kopper dagen Nesten en halv…

Mange lot seg bekymre da Helsedirektoratet tilsynelatende ba folk om å sette kaffekoppen på hylla. Men sa de egentlig det?

Av André Giæver | 21. mars 2019

Like før jul var det flere som satte ettermiddagskaffen i halsen. Helsedirektoratet hadde tilsynelatende gått ut og advart mot å drikke ufiltrert kaffe, og flere bekymrede kaffedrikkere tok kontakt med oss. Vi har snakket med Norsk Kaffeinformasjon for å rydde opp i misforståelsene.  Hva gjør vi når et direktorat vi har tillit til advarer oss…

Derfor bør du investere i god kvalitetskaffe på jobben

Av André Giæver | 25. februar 2019

Kaffe har en spesiell plass i nordmenns hjerter, og Norge er helt i verdenstoppen når det kommer til kaffedrikking. I forhold til folketallet er det kun finnene som drikker mer enn oss. Har du vurdert å investere i kvalitetskaffe på jobben? Les mer om hvorfor du bør gjøre det. Nordmenn drikker i snitt tre kopper…

Om du ikke er fornøyd med kaffekvaliteten på kontoret.

Av André Giæver | 30. januar 2019

Tenk på disse 12 tingene 1. Kaffe er ikke bare kaffe. Det finnes kaffe i mange ulike smaker og kvaliteter. Kaffe av høy kvalitet har få feil eller defekter. Det finnes internasjonale krav og kvaliteten reflekteres i prisen. 2. I Norge har vi stort sett holdt oss med arabica-kaffe av god kvalitet, og måten vi brenner kaffen på har…

Det finnes ingen unnskyldning for dårlig kaffe på arbeidsplassen

Av André Giæver | 21. januar 2019

Smaker kaffen oppvaskvann, sølevann, eller bare helt forferdelig? Det kan det være mange grunner til  Mye kan gå galt på den lange veien fra bønne til kopp. Når vi synes at kaffen ikke smaker godt, som oppvaskvann, sølevann, eller bare helt forferdelig, så kan det være mange grunner til det. Vi snakker om kaffen på…

Frokostseminar – Meld deg på nå!

Av André Giæver | 25. februar 2018

Ønsker du å vite mer om hva som skal til for å heve kaffekvaliteten på kontoret? Ta med deg dine kolleger til et gratis frokostseminar hvor vi tar for oss følgende temaer: AGENDA:  1. Kaffen på kontoret er den viktigste, men ikke alltid den beste. Hva påvirker kaffekvaliteten?2. Hvordan heve kaffekvaliteten og samtidig redusere bedriftens kostnader?3.…

Baggen Produkt fjernet. Gjør om
  • Du har ingen produkter i baggen.