VELKOMMEN TIL OSS – MØT KAFFEBONDEN VICTOR ROBELO

Kjære kunde,

Vi i Det Norske Kaffehus har arbeidet med kaffe i mer enn 30 år. Den kunnskap og lidenskap vi har for kaffe, vil vi gjerne dele med deg gjennom at vi fra tid til annen inviterer deg til oss for et faglig program, med innslag av gode smaksopplevelser.

Torsdag den 6. Februar kl. 16:30 kommer kaffebonden Victor Robelo som er en av Nicaraguas fremste kaffeprodusenter, og har vært sentral i utviklingen av spesialkaffe i landet. Kaffen hans har flere ganger vunnet Cup of Excellence, og flere av gårdene hans er Rainforest Alliance sertifisert.

Victor er en ny leverandør i vårt program for spesialkaffe, og det er med stor glede vi ønsker han velkommen til Norge for første gang.

Victor kommer til oss for å fortelle om livet på en plantasje, om kaffeproduksjon, prosessering, sertifiseringer og de generelle utfordringene for en kaffeprodusent i dag. Vi kommer også til å cuppe kaffe fra et utvalg av Victors plantasjer.

Har du lyst til å lære mer om kaffe, og få noen gode smaksopplevelser?

Velkommen til oss for en hyggelig og smakfull samling torsdag den 6. februar kl. 16:30.

Meld deg på her

Vi møtes i våre lokaler i Fornebuveien 31  på Lysaker, (på toppen av Teleplan bygget, hvor den røde klokken/termostaten finnes). Parkering på utsiden av våre lokaler, eller ta bussen til Lilløyveien stasjon, og gå opp trappene til Teleplan bygget.

Trykk her for kart.

Programmet varer fra 16:30 til 18:30.

PROGRAM:

  • 16:30-16:45 Registrering
  • 16:45 Velkommen: Introduksjon – Vårt arbeid for en bærekraftig utvikling
  • 17:00 Foredrag om livet på en plantasje – Victor Robelo
  • 18:00 Cupping av kaffe fra et utvalg fra Victors plantasjer.
  • 18:30 Slutt

Vi ønsker at alle skal få mulighet til å delta, derfor er arrangementet helt GRATIS for våre kunder. Det er begrenset antall plasser. Meld deg derfor på ved å sende oss en e-post til [email protected]

Jeg håper vi sees!:=)

Med vennlig hilsen,
Det Norske Kaffehus AS

Frederic Lien

VELKOMMEN TIL OSS – MØT KAFFEBONDEN VICTOR ROBELO

Av Frederic Lien | 29. januar 2020

Kjære kunde, Vi i Det Norske Kaffehus har arbeidet med kaffe i mer enn 30 år. Den kunnskap og lidenskap vi har for kaffe, vil vi gjerne dele med deg gjennom at vi fra tid til annen inviterer deg til oss for et faglig program, med innslag av gode smaksopplevelser. Torsdag den 6. Februar kl.…

bærekraft

Er det virkelig nødvendig med 3 gram aluminium for å lage en god kopp kaffe?

Av Frederic Lien | 14. november 2019

Vi er kommet til en fase der vi alle må ta mer ansvar for hvilket fotavtrykk vi som bedrifter etterlater oss. Den er liten og nett, men få tenker på hvor mye kapselbasert kaffe faktisk påvirker miljøet. En ting er avfallet kapselbasert kaffe medfører, en annen er hvordan aluminiumsproduksjon påvirker miljøet, og om det virkelig…

Det Norske Kaffehus- Vårt kaffeutvalg

5 interessante fakta du ikke visste om kaffe

Av Frederic Lien | 13. november 2019

De edle svarte dråpene er blant oss overalt. Med disse opplysningene vil du aldri se kaffe på samme måte. Et lite kaffetips utenom det vanlige Det tar kroppen mellom 30 minutter til over en time å absorbere koffeinen. Kaffe nedbrytes også sakte og koffeinen vil være i kroppen din flere timer etter siste slurk. Dette er…

God jobbkaffe burde stå øverst på blokka til norske bedriftsledere

Av Frederic Lien | 6. november 2019

Norge er et av verdens mest kaffetørste land. På norske arbeidsplasser havner slitne kaffetraktere og kaffekjeler i økende grad i bosset, ofte til fordel for helautomatiske kaffemaskiner, og gjerne med spesialkaffe. God jobbkaffe er en liten innsats i forhold til hvilken forskjell det kan utgjøre for trivsel og arbeidsmiljø. 5 millioner kopper jobbkaffe 40 prosent av totalforbruket drikkes…

Forskere: Selv de som drikker åtte kopper kaffe daglig, lever lenger enn dem som styrer unna

Av Frederic Lien | 4. juli 2019

Kaffedrikkere lever lenger. Det gjelder også de som heller nedpå litervis daglig. Det bekrefter en studie blant en halv million personer over et tiår. En vitenskapelig studie publisert denne uken i anerkjente JAMA Internal Medicine, bekrefter enkelte tidligere undersøkelser og antagelser: Kaffedrikkere lever lenger enn dem som styrer unna den dampende koffeindrikken. Åtte kopper dagen Nesten en halv…

Mange lot seg bekymre da Helsedirektoratet tilsynelatende ba folk om å sette kaffekoppen på hylla. Men sa de egentlig det?

Av Frederic Lien | 21. mars 2019

Like før jul var det flere som satte ettermiddagskaffen i halsen. Helsedirektoratet hadde tilsynelatende gått ut og advart mot å drikke ufiltrert kaffe, og flere bekymrede kaffedrikkere tok kontakt med oss. Vi har snakket med Norsk Kaffeinformasjon for å rydde opp i misforståelsene.  Hva gjør vi når et direktorat vi har tillit til advarer oss…

Franke i din virksomhet

Derfor bør du investere i god kvalitetskaffe på jobben

Av Frederic Lien | 25. februar 2019

Kaffe har en spesiell plass i nordmenns hjerter, og Norge er helt i verdenstoppen når det kommer til kaffedrikking. I forhold til folketallet er det kun finnene som drikker mer enn oss. Har du vurdert å investere i kvalitetskaffe på jobben? Les mer om hvorfor du bør gjøre det. Nordmenn drikker i snitt tre kopper…

Om du ikke er fornøyd med kaffekvaliteten på kontoret.

Av Frederic Lien | 30. januar 2019

Tenk på disse 12 tingene 1. Kaffe er ikke bare kaffe. Det finnes kaffe i mange ulike smaker og kvaliteter. Kaffe av høy kvalitet har få feil eller defekter. Det finnes internasjonale krav og kvaliteten reflekteres i prisen. 2. I Norge har vi stort sett holdt oss med arabica-kaffe av god kvalitet, og måten vi brenner kaffen på har…

Det finnes ingen unnskyldning for dårlig kaffe på arbeidsplassen

Av Frederic Lien | 21. januar 2019

Smaker kaffen oppvaskvann, sølevann, eller bare helt forferdelig? Det kan det være mange grunner til  Mye kan gå galt på den lange veien fra bønne til kopp. Når vi synes at kaffen ikke smaker godt, som oppvaskvann, sølevann, eller bare helt forferdelig, så kan det være mange grunner til det. Vi snakker om kaffen på…

Frokostseminar – Meld deg på nå!

Av Frederic Lien | 25. februar 2018

Ønsker du å vite mer om hva som skal til for å heve kaffekvaliteten på kontoret? Ta med deg dine kolleger til et gratis frokostseminar hvor vi tar for oss følgende temaer: AGENDA:  1. Kaffen på kontoret er den viktigste, men ikke alltid den beste. Hva påvirker kaffekvaliteten?2. Hvordan heve kaffekvaliteten og samtidig redusere bedriftens kostnader?3.…