Landingsside kaffemaskiner til kontoret

Kaffe og kaffemaskiner på kontoret

Kaffen på kontoret er den viktigste, men ikke alltid den beste?

KANSKJE DIN BESTE INVESTERING?

I Det Norske Kaffehus har vi arbeidet med kaffe i mer enn 30 år. Vi kjenner hva som skal til for å levere høy kvalitets kaffe, og vi vet hvor viktig det er – spesielt på jobb

Høy kvalitets kaffe er generelt en liten investering i forhold til hvilken forskjell det kan utgjøre for trivsel og arbeidsmiljø, samtidig er kvalitetskaffe en av de høyest rangerte miljøfaktorene for at den ansatte skal føle seg verdsatt. 

I mange tilfeller velger mange bedrifter  å vekte pris fremfor kvalitet ved valg av ny kaffeleverandør, og da er bedriften gjerne bundet til en dårlig løsning i mange år fremover.

 La oss hjelpe din bedrift med å ta de rette valgene. 

KAFFEN PÅ KONTORET ER DEN VIKTIGSTE, MEN KANSKJE IKKE DEN BESTE?

50% av norske arbeidstakere er i dag misfornøyd med kaffekvaliteten på kontoret. Dette leder ofte til at den ansatte oppsøker den lokale kaffebaren i arbeidstiden, og er generelt en dårlig økonomi både for bedriften og de ansatte.

Prisforskjellen mellom maskiner som lager henholdsvis dårlig og høy kvalitet, behøver ikke være stor – og det er heller ikke her bedrifter bør fokusere på kostnadene.

Gi dine ansatte og kunder følelsen av å være på kaffebar, uten at det koster for mye.

TOTALLEVERANDØR

Ved valg av ny kaffeleverandør kan det være nyttig å samle alle sine innkjøp hos én leverandør.

Vi er en totalleverandør som leverer hele verdikjeden av kaffemaskiner, vanndispensere, ingredienser, teknisk service, installasjon, tilbehør og fleksible finansieringsløsninger.

Vi etterstreber samtidig å være en smidig og fleksibel samarbeidspartner. Skulle du ikke finne det du søker etter på våre nettsider eller i vår produktkatalog, vil vi likevel kunne løse det for deg, så lenge det handler om kaffe.

 

FLEKSIBELT MASKINUTVALG

Vi i Det Norske Kaffehus vet at ingen bedrifter er like. Derfor er det viktig for oss å tilby bredde i sortimentet. Uansett om dere er 5 eller 200 ansatte, har vi en kaffemaskin som passer din arbeidsplass – og vi hjelper deg selvsagt med å velge rett.

Våre maskiner fra Jura, Franke og Thermoplan er sveitsisk ingeniørkunst og eleganse på sitt beste, og ligger gjerne 3-4 år foran sine konkurrenter hva gjelder design, teknologi og innovasjon, og ikke minst det fantastiske resultatet du får når du lager deg en kopp kaffe, cappuccino eller latte basert på hele bønner og fersk melk.

KJÆRLIGHET OG PASSION TIL VÅRT FAGFELT

Vi har arbeidet med kaffe i mer enn 30 år, og er alle SCAE Brewmaster sertifiserte.

Vi er lidenskapelig opptatt av god kaffe, og besitter betydelig fagkompetanse innenfor både kaffe og maskin-teknologi.

Den fagstolthet og lidenskap vi har for kaffe er den beste garantien for at dere kan servere deres ansatte og besøkende en kaffeopplevelse slik du får den på den beste kaffebar.

Men vi nøyer oss ikke med det. Med oss får du egen dedikert SCAE Brewmaster som vil gjøre deg 100% fornøyd med den løsningen dere velger. Den er inkludert i vår smaksgaranti. Vi er aldri fornøyd før du er.

MARKEDETS BESTE RESPONSTID

Vi vet hvor viktig det er for deg at kaffemaskinen til enhver tid fungerer. Derfor har vi markedets beste responstid. Våre erfarne teknikere hjelper deg enten problemet er stort eller lite.

Har dere behov for teknisk service, vil våre teknikere være på plass hos dere senest innen 3 timer, (Oslo/Akershus/Drammen).

Skulle vi ikke lykkes med å reparere maskinen på stedet, vil vi låne dere en erstatningsmaskin, slik at nedetiden blir minimal.

Gjennom vårt kundesenter har du direkte tilgang til våre kaffeeksperter. De er klare til å ta imot bestilling, avtale time for service eller svare på spørsmål du måtte ha.

FRIHETEN TIL Å VELGE

Smaken er som kjent forskjellig, derfor skal din bedrift ha friheten til å velge. Våre kaffespesialister har håndplukket et utvalg av 18 forskjellige kaffekvaliteter som er hentet fra ledende kaffe-farmer rundt om i verden.

Våre kaffekvaliteter strekker seg fra et standard sortiment til spesialkaffe, og videre opp til vårt Grand Cru-sortiment, som er Single Origin kaffe fra prisbelønte kaffe-farmer, helt nybrent, og levert på døren hos dere 48 timer etter brenning.

Når du bestiller varer hos oss, skal du samtidig oppleve den samme gode servicen. Vi etterstreber derfor å levere din bestilling allerede samme dag, så lenge du bestiller før kl. 11:00 (innenfor Oslo, Akershus og Drammen).

RETTFERDIG HANDEL

Rettferdig handel og miljø er viktig for oss.

Hvordan vi opptrer i dag, vil påvirke både miljøet og fremtidige generasjoner.

Derfor er all vår kaffe  basert på 100% bærekraftig, rettferdig og etisk handel. Gjennom kombinasjon av UTZ-, Fairtrade-, Rainforrest og DEBIO (økologisk) sertifisert kaffe, garanteres hensyn og respekt for mennesker og miljø.

Sertifisert kaffe gir ikke kaffebonden bare en Premium tillegspris, men også forutsetningene for å levere en høyere kvalitet som følge av bedre dyrkningsforhold og foredling av kaffen.

ET PREMIUM SORTIMENT AV TE

Vi glemmer heller ikke te-drikkerne blant oss. Våre eksperter kjenner blader like godt som bønner. Vi har valgt ut den aller fineste, høytvokssende teen fra Sri Lanka, ett av de absolutt beste landene i verden for å dyrke te. Teen dyrkes på 1400–1800 meters høyde, noe som er optimalt for å få en nyanserik og kompleks smak.

Vår te er Full Leaf og Single Estate, noe som betyr at all te i posene våre er hele, tørkede teblader fra samme sted og av samme høye kvalitet. Teen plukkes for hånd og håndteres varsomt på sin vei til ferdig pose ved hjelp av gammel håndverkstradisjon – alt for å sikre optimal smak og aroma. Som te i løsvekt – bare enklere!

Vår te er både Fairtrade sertifistert og klimakompensert, det gir god ettersmak.

KOMPROMISSLØS KVALITET

Vi er kompromissløse når det kommer til kvalitet.

For oss betyr premium kaffe også premium kundeservice.

Velger dere å bli kunde hos oss, skal dere merke at dere blir godt ivaretatt hele veien. Kaffen vår er fantastisk, men det skal kundeopplevelsen også være.

Vi ønsker å samarbeide tett med de kundene som tenker som oss. Som deler vår lidenskap for kaffe, og som verdsetter kvalitet, fagkompetanse, bærekraft og pålitelighet.

LA DEG INSPIRERE – BESØK VÅRT SHOWROOM

For de fleste som har fått ansvaret med å anskaffe ny kaffemaskin til kontoret, vil oppdage at det finnes et univers av muligheter. Det er gjerne et sett med tekniske krav som skal spesifiseres. Smak er imidlertid verre. De fleste ønsker god kvalitet til en rimelig pris. Men hva er god kvalitet når det gjelder kaffe? Man ønsker fornøyde ansatte, så hvordan skal man sikre størst mulig tilfredshet med den løsningen man har valgt?

For at vi skal kunne levere våre kunder en skreddersydd løsning, er det alltid viktig med et møte for en gjennomgang av deres behov. 

Vi møter dere gjerne i deres lokaler, ellers er dere hjertelig velkommen til oss i Fornebuveien 31 på Lysaker for en presentasjon og demonstrasjon, og ikke minst for en smakfull og hyggelig kaffeprat. 

UFORPLIKTENDE PRØVE

Vi lever av fornøyde kunder som verdsetter kvalitet like høyt som oss. Ved valg av ny kaffeleverandør er det dessverre lett å trå feil. Årsakene kan være mange, og når en først har inngått et samarbeid, er bedriften ofte bundet av en dyr og  kanskje dårlig løsning i mange år fremover. 

Ved starten av et samarbeid med oss vil dere kunne få muligheten til å vurdere oss i forhold til maskin, kaffekvalitet og service. Dette praktiserer vi gjennom en fri og uforpliktende prøveperiode.

Vi er aldri fornøyd før du er, aldri.