JURA X-serie: X6 og X8

X-serie - JURAs robuste allroundere

X-serien viser en fremragende figur der kvaliteten på drikke som serveres er like viktig som estetikk i arkitektur, atmosfære og design.

ETT ATTRAKTIVT TILSKUDD

Den profesjonelle X-serien fra JURA presenterer to stilfulle, robuste, praktiske og pålitelige maskiner til kontoret. X-serien karakteriseres av fleksibilitet, enkelhet og høy kapasitet sammen med sikker og intuitiv håndtering.

LIKE INDIVIDUELL SOM DINE EGNE KRAV

I kombinasjon med tilleggsutsyr er X-serien skalerbar og danner dermed et perfekt grunnlag for individuelle og komplette kaffeløsninger. Maskinene kan utvides med modulært tilleggsutstyr som er spesielt utviklet for de profesjonelle kaffeautomatene fra JURA, som f.eks. sett for rent vann, koppvarmer eller avregningssystem.

JURA X6 – EN REN KAFFE OG TE SPESIALIST

X6 Professional fra Jura er en ren kaffe og te spesialist og et attraktivt tilskudd der hvor kaffespesialiteter skal settes pris på, profesjonell traktekaffe skal tilberedes og varmt vann til te i to ulike temperaturnivåer skal stå til disposisjon.

En stor vanntank og et stabilt sett for rent vann, som kan opprustes senere, gjør at X6 egner seg like godt til mobil som stasjonær bruk.

MINIMALISTISK OG BRUKERVENNLIG

Betjeningskonseptet er lett å forstå, og er særlig godt egnet der hvor personell eller gjester forsyner seg selv. Det går selvsagt an å endre posisjonen til alle kaffespesialitetene på skjermen til X6.

Med sitt perfekte design, integrerer maskinen seg sømløst inn i ethvert miljø. Maskinen produserer opptil 80 kopper dagen med alle sorte kaffespesialiteter.

JURA X8

– FOR KONTORET SOM ØNSKER VALGMULIGHETER MED SORTE KAFFESPESIALITETER OG MELKEBASERT DRIKKE

JURA X8 viser til en fascinerende allsidighet. Den tilbereder perfekt hele spekteret av kaffespesialiteter, inkludert kaffe med melk og melkeskum. Ved  kun å trykke på en knapp kan du nyte blant annet latte macchiato, cappuccino, café crème, espresso og ristretto. I tillegg disponerer den ulike temperaturnivåer for varmtvann, noe de som elsker te vet å sette pris på.

 

ELEGANT OG PRAKTISK 

Ved å trykke på tastene kan du velge om det solide, høydejusterbare kombiutløpet skal servere én enkelt eller to kaffespesialiteter samtidig i koppene eller glassene. Den praktiske kopp-posisjoneringshjelpen er som skapt for selvbetjening. De store og tydelige tilberedningstastene likeså. Posisjonen til kaffespesialitetene kan flyttes dit du vil på skjermen, og således skreddersys til dine spesifikke behov.

Enten den er utstyrt med den store standard-vanntanken eller med et stabilt sett for rent vann, briljerer X8 på både variable og faste brukssteder.