Tilbehør – Sortiment

SERVER DIN KAFFE MED STIL 

Skjønnhet og smak er ikke nødvendigvis to forskjellige ting.

Tvert om, så kan estetiske detaljer forsterke smaksopplevelsen.

Vi drikker og spiser tross alt, først og fremst med øynene. Vi har utviklet tilbehør og utsøkte delikatesser som en ekstra dimensjon til den ultimate kaffeopplevelsen.

For den komplette kaffeopplevelsen, anbefaler vi å servere vår kaffe sammen med vår egen tilbehørsserie. Tilbehør som gjør kaffeopplevelsen mer elegant og smakfull. De små viktige detaljene som skaper den perfekte smaksopplevelsen.

.

ET PREMIUM SORTIMENT AV TE

Vi glemmer heller ikke te-drikkerne blant oss. Våre eksperter kjenner blader like godt som bønner. Vi har valgt ut den aller fineste, høytvokssende teen fra Sri Lanka, ett av de absolutt beste landene i verden for å dyrke te. Teen dyrkes på 1400–1800 meters høyde, noe som er optimalt for å få en nyanserik og kompleks smak.

Vår te er Full Leaf og Single Estate, noe som betyr at all te i posene våre er hele, tørkede teblader fra samme sted og av samme høye kvalitet. Teen plukkes for hånd og håndteres varsomt på sin vei til ferdig pose ved hjelp av gammel håndverkstradisjon – alt for å sikre optimal smak og aroma. Som te i løsvekt – bare enklere!

Vår te er både Fairtrade sertifistert og klimakompensert, det gir god ettersmak.

.

Unn deg litt luksus

Vårt tilbud av kjeks og sjokolade er spesielt valgt ut for å fremheve smaken i hver kaffekopp

Våre anbefalte kaffekverner og vekter

Det beste reultatet for du med helt nykvernet kaffe og riktig mengde kaffe i forhold vann

Maskintilbehør og Vedlikeholds produkter

Se til at du og dine kolleger kan nyte en perfekt kopp kaffe, gang etter gang.