Franke – Landingsside

Helautomatiske kaffemaskiner fra Sveitsiske Franke

Franke serien er fullpakket med ekte lidenskap for kaffe og kvalitet

DEN IDEELLE LØSNING

Den modulære produktporteføljen fra FRANKE tilbyr den ideelle løsningen for ethvert ønske dine ansatte og kunder måtte ha på kontoret.
Med Franke serien av maskiner er det utrolig enkelt å lage kaffe, cappuccino, latte macchiatoog varm sjokolade; en enkelt berøring er alt som trengs for å servere fantastisk barista kaffe, melkekreasjoner, sjokolade og te.

FORNØYDE ARBEIDSTAKERE

Med en unik lidenskap for minimalistisk innovasjon sikrer Franke en den optimale opplevelsen og atmosfæren på arbeidsplassen. Den sveitsiske kvaliteten og smart-løsningene fremkommer i hver minste detalj. 

PERFEKT SKUM HVER GANG

A-serien profesjonelle A400 har FoamMaster ™ teknologi som representerer fullkomment skum i hver kopp. Skummet både ser ut og smaker som om det skulle vært pisket delikat for hånd. Barista-skum for cappuccino, latte macchiato eller smakstilsatte melkdrikker, både varme og kalde kan enkelt serves.

AUTOMATIKKRENGJØRINGEN

Franke leverer i henhold til de strengeste hygienestandarder HACCP. Rengjøringen av melke-systemet gjøres ved et tastetrykk, og garanterer en fullkommen renhet også ved bruk av melk. 

OPTIMAL FUNKSJONALITET

Det nyutviklede LED-konseptet gir ikke bare det sentrale displayet et stilig visuelt inntrykk, men formidler også praktiske meldinger som “påfylling av bønner, melk eller tomt for kaffegrunn “. Den store skjermen og de visuelle illustrasjonene optimaliserer brukervennligheten og sørger for effektivitet i hverdagen.

DEN NYE FRANKE A400

Franke A400 er fullpakket med ekte lidenskap for kaffe, erfaring og 100 prosent Sveitsisk kvalitet. Den fullautomatiske maskinen gjør det mulig med kun en enkel berøring å servere fantastisk barista kaffe, melkekreasjoner, sjokolade og te.

INNOVATIV TEKNOLOGI

A400 leverer innovativ teknologi og sørger for at enhver bedrift i ulike størrelser kan tilby den beste kaffebar-standard. 

ENKLERE HVERDAG

Maskinen har integrert helautomatisk rengjøringssystem som garanterer en effektiv og høy hygiene standard. Det gjør også håndtering av maskinen i hverdagen mye enklere.

EN FRANKEMASKIN TIL DITT KONTOR?

Oppsummert vil en Frankemaskin levere premium kaffe, perfeksjonere skummet og inneha den største enkelhet ved både rengjøring og brukervennlighet. Franke gir deg også mulighet til å skreddersy den perfekte løsning til ditt kontor med en modulær produktportoføle.

Hvilken Frankemaskin passer din bedrift best?

Finn riktig Frankemaskin tilpasset deres bedrift, eller ta kontakt med en av våre eksperter.